Srećan prvi rođendan, sine!

Novače,

Gift with a bow
Mama želi da znaš koliko je tvoj život ulepšao moj i koliko ti želim da svaki 28.08. bude srećan dan i da sve druge zajedno učinimo apsolutno divnim.
Hej divoto malena moja, volim te svim srcem, iako mi se penješ na glavu svaki put kada sam za tastaturom! Nadam se da ćeš pokazati veće interesovanje za svoje igračke a manje za varjače, daljinske i kazanče! 

  Party

Tata ti iz sveg srca čestita to što si preživeo prvu godinu sa nama. Preživeo, zaista. Iako slavimo tvoj prvi rođendan, ti si ušao u naš život pre godinu i devet meseci i toliko ga drastično promenio. Mnogo te volim i želim ti da što pre progovoriš "tata" a ne samo "mama" i "bebebebe"… makar i na noši. (Tata ti isto tako želi i batu i seku, ali nemoj to da kažeš majki).

  Birthday cake

Zajedno te grlimo, volimo, mazimo i pruće beremo Wink. Nadamo se da ćeš uskoro upoznati i izgristi sve rođake i prijatelje iz Srbije, Italije, Australije i Atlantide…

Red heart Iznad svega ti želimo da nas grliš i ljubiš (bolje reći ližeš) svakoga dana onoliko koliko i kada si prehlađen ili ti rastu zubi!!! 

Advertisements

One thought on “Srećan prvi rođendan, sine!

 1.  Ja rekoh da dodam nesto, sto ce se nadam se sacuvati! DA da, dragin nas, SRECAN TI RODJENDAN! Zelimo ti da polako rastes, kako bi sto duze uzivao u svom detinjstvu (i mi dobili sansu da te visimo pre 18og rodjendana:)). Pre svega zelimo ti da budes UVEK zdrav (vodeci se za onom nasom- zdrav covek ima mnogo briga, a bolestan samo jednu…)!  Zelimo ti da se sto vise smejes u zivotu, da se svekom danu radujes i da u svakom uzivas. Zelimo ti da u zivotu budes skroman, vredan, druzeljiubiv, radoznao, otvoren, umeren, sarmantan, odlucan, veseo, duhovit, okruzen pravim ljudima i uporan.
   
  Zelimo jos da vam kazemo da svi zeljno iscekujemo dan kada cemo vas sve videti, i naravno iskritikovati, sto ga niste vaspitavali ovako ili onako;) i sto ste ga puuuuno razmazili i niste nama dali sansu da to uradimo.
   
  Nadam se da ste rodjendan lepo proslavili, i da se oporavljate polako od prelezane prehlade, i gledajuci to sa vedrije strane, svaka prehlada jaca imuni sistem za buducnost!
   
  Uzivajte i za nas u Novaku i avanturama sa njim. Zeljno vas sve iscekujemo odnosno, iscekujemo i nas dolazak tu:), a do tada puno vas ljube i pozdravljaju
   
  Djole i Ivana
  /u trenutku inspiracije
  /leto 2007, Malta
   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s