Eto

Nema me vec dosta dugo da napishem shta ovde, shto zbog izgovora koji vas ne zanimaju shto zbog izgovora koje nemogu da formulishem.
U svakom slucaju, shta ima novo?
 
Novak raste i vec je poceo da krije tatine kljuceve u kamioncicima, mama je pocela da plete a i tata (umesto da pise neshto korisno na blogu).
Iako josh uvek ne hoda samostalno, Novak je naucio da TV pravi lep zvuk kada gnjavi daljinski u rukama a josh bolji kada istim mlati ekran. Tata pravi josh lepshi zvuk kada se to isto radi na notebooku. Isto tako, ptice je teshko dohvatiti.
 
Shto se srece tice, vredi napomenuti da sam dobio jednu od tri kopije MS Expression Studia sa http://www.istartedsomething.com/20070703/win-expression-studio-commemorative/ bloga, pa eto da se pohvalim sam par meseci zakashnjenja.
 
Pored toga, dobio sam Novo-Zelandsku vozacku dozvolu shto zasluzuje posebnu pricu, ali ukratko – godinu dana ima se pravo da se koristi nasha dozvola i pre isteka tih godinu dana treba se polagati za NZ dozvolu (i nauciti njihova, ne toliko slicna pravila).
 
Ovog vikenda smo imali prilike i da posetimo Dragutina i Zeljku sa decom koji su se smestili u Hamltonu, koji je jedno 120km juzno od Aucklanda (do sada najduzi put na NZ za nas).
 
Cestitke i Slavku sa porodicom koji su dobili rezidentni status! Radna viza ovde daje pravo boravka, rada, ako je duza od dve godine i besplatnog lecenja, ali za sve vishe od toga je potreban rezidentni status, koji posle pet godina vodi i do drzavljanstva.
 
Eto. Detalji, nadam se, uskoro…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s